Quantcast
Λαϊκή Ενότητα: Παράλογο το σχέδιο που υποβλήθηκε για το γήπεδο στη Ν. Φιλαδέλφεια - enikonomia.gr
share

Λαϊκή Ενότητα: Παράλογο το σχέδιο που υποβλήθηκε για το γήπεδο στη Ν. Φιλαδέλφεια

δημοσιεύτηκε:

Την αντίθεσή της στην υπογραφή της περιβαλλοντικής αδειοδότησης του γηπέδου της ΑΕΚ εκφράζει, με ανακοίνωσή της, η Λαϊκή Ενότητα, σημειώνοντας ότι δεν περιλαμβάνει καμία αλλαγή το αρχικό «παράλογο σχέδιο που υποβλήθηκε».

Όπως προσθέτει, η κυβέρνηση όφειλε να καταργήσει το σκανδαλώδες ειδικό άρθρο νόμου, με το οποίο η κυβέρνηση Σαμαρά είχε επικυρώσει την παρανομία: Την αφαίρεση έξι στρεμμάτων από το Άλσος, την παντελή έλλειψη θέσεων στάθμευσης, την υπογειοποίηση δημόσιων δρόμων, τους ειδικούς όρους δόμησης.

Η ΛΑΕ υποστηρίζει ότι το νέο γήπεδο δεν ανήκει στην ΑΕΚ, αλλά σε μία ιδιωτική ανώνυμη εταιρεία που θα το εκμεταλλεύεται. «Προορίζεται αποκλειστικά για αγώνες επαγγελματικού ποδοσφαίρου: Η ερασιτεχνική ΑΕΚ για τις ανάγκες της οποίας παραχωρήθηκε ο χώρος του γηπέδου» σημειώνει.

Επιπλέον, το σχέδιο του προέδρου της ομάδας, Δ. Μελισσανίδη, θα επιβαρύνει όλους τους πολίτες «αφού μεγάλο μέρος της χρηματοδότησής του είναι μέσω της Περιφέρειας Αττικής» αναφέρει και συμπληρώνει ότι υψηλές δαπάνες θα επιβαρύνουν και τον δήμο. «Και όλα αυτά σε καιρούς κρίσης και εξαθλίωσης και ενώ σε μικρή απόσταση βρίσκεται το ΟΑΚΑ, που ικανοποιεί τις προϋποθέσεις των ομάδων» καταλήγει η ανακοίνωση της ΛΑΕ.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.